Ο Γιώργος Τασιούδης, ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση αθλητές του ΑΟΚ Χανιά, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο αθλητής της χανιώτικης ομάδας μίλησε για το ματς με τον Κρόνο, τη συνέχεια της προσπάθειας του ΑΟΚΧ στη Γ’ Εθνική και τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το παιχνίδι με τον Κρόνο: Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα πολύ καλή και καλά δουλεμένη. Έχει έμπειρους παίχτες, παίζουν στην έδρα τους και έχουν έξτρα κίνητρο γιατί έχασαν μέσα σε εμάς και κατά κάποιο τρόπο χάσανε και το ρυθμό τους στις νίκες.

Για τη συνέχεια του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα: Εμείς έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν και να παίζουμε μόνο για το αποτέλεσμα.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα: Υπήρχε μια διακοπή λόγο εορτών όπου ξεκουραστήκαμε αλλά παράλληλα δουλέψαμε πολύ και πιστεύω ότι θα συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και μετά τον ΟΦΗ.

Για τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία: Από την στιγμή που υπάρχουν ελπίδες για να μείνουμε θα τις εξαντλήσουμε μέχρι το τέλος!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook