Τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου δύο κουκουλοφόροι ληστές τον είχαν πυροβολήσει μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά  – Έδωσε λυσσαλέο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε

Σήμερα Παρασκευή, έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου δύο κουκουλοφόροι ληστές είχαν πυροβολήσει μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. 

Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου και κατέληξε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Απριλίου. Επί 18 ημέρες, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης έδινε λυσσαλέο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά λύγισε. Πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».  

Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

Το συμβάν που βάφτηκε με το αίμα του 52χρονου Ελληνοαυστριακού επιχειρηματία, διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στην πολυτελή μεζονέτα της οδού Κηφισού στην Κηφισιά. Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν. 

Όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης αντιστάθηκε, οι αδίστακτοι κακοποιοί άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν και τότε ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ’ επαφής στην πλάτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook