Ο Ουρουγουανός κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής με τον ΟΦΗ να θέλει τη νίκη και να περιμένει τα καλά νέα από την Λάρισα.

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (20/4) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στα Περβόλια (21/4, 5μμ).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία απαρτίζουν 19 παίκτες. Σε αυτήν, εκτός απο τους γνωστούς απόντες από τις προηγούμενες ημέρες, δεν συμμετέχει και ο Σέρτζιο Λεάλ, καθώς η τεχνική ηγεσία έκρινε ότι δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Μαχαίρας, οι τραυματίες Παπαστεριανός, Βουό, Λεάλ, Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης και οι Παναγιώτου, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ με το πούλμαν της ομάδας μεταβαίνει στα Χανιά, το απόγευμα της Παρασκευής και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook