Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκαν τα ρούχα του Θάνου Ακρίβου, του 32χρονου που αγνοείται εδώ και 9 ημέρες.

Συντηρητές εταιρείας φυσικού αερίου, που πήγαν για έλεγχο, εντόπισαν τυχαία στην κορυφή του όρους Πανοράματος, τα ρούχα του εξαφανισμένου Θάνου.

Συγκεκριμένα, οι συντηρητές βρήκαν την μπλούζα, το παντελόνι, το εσώρουχο και τα παπούτσια του διάσπαρτα σε σημείο κοντά στο χωριό Σταθέικα, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητό του, πριν από 4 ημέρες.

Σύμφωνα με το npress, αυτή τη στιγμή είναι ήδη στο βουνό η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Ασφάλεια ενώ πριν λίγο σηκώθηκε από την Ελευσίνα ιδιωτικό ελικόπτερο το οποίο θα συμμετάσχει στις έρευνες.

Το χρονικό

Ο Θάνος Ακρίβος εξαφανίστηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου στο Πανόραμα Άργους. Την προηγούμενη μέρα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα του και της είχε πει ότι βρισκόταν στο δρόμο και είχε χάσει τον προσανατολισμό του.

Οι γονείς του, που ζουν στη Ναύπακτο, την επόμενη μέρα αναζήτησαν το γιο τους στα Σεπόλια όπου μένει και επειδή δεν τον βρήκαν, δήλωσαν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής για ένα εγκαταλειμμένο όχημα, η Τροχαία εντόπισε το μαύρο BMW αυτοκίνητο του αγνοούμενου, στο Πανόραμα Άργους. Ήταν ξεκλείδωτο στην άκρη του δρόμου με τα κλειδιά στη μίζα και μέσα υπήρχαν χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο και τραπεζικές κάρτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο του αγνοούμενου έμεινε από μπαταρία και ο ίδιος αναζητούσε συνεργείο για να το επισκευάσει. Κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να κινείται γύρω από το ακινητοποιημένο όχημα την Πέμπτη.

Άλλος μάρτυρας κατέθεσε στις Αρχές πως νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Ακρίβος τον πλησίασε και τον ρώτησε που θα βρει συνεργείο αυτοκινήτων. Στις τρεις το μεσημέρι της ίδιας μέρας ιδιοκτήτης συνεργείου της περιοχής που πέρασε από το σημείο, τον είδε να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ ήταν ανοιχτή και δίπλα είχε σταματήσει ένα ασημί αυτοκίνητο.

Η εισαγγελέας Ναυπλίου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, για έρευνα σε κάμερες γειτονικών κτιρίων στην περιοχή. Η έρευνα επικεντρώνεται στο ασημί αυτοκίνητο που προσέγγισε το Θάνο Ακρίβο το μεσημέρι της Παρασκευής στο σημείο που είχε ξεμείνει από μπαταρία με το αυτοκίνητο του.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook