Για… αυτοκτονία της ομάδας του, που δεν μπόρεσε στις ευκαιρίες που είχε να “τελειώσει” το παιχνίδι, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ έχουν ως εξής: «Πέρα από το πρώτο ημίχρονο, όπου δικαιούμασταν να πάμε στο ημίχρονο και να είμαστε μπροστά στο σκορ, με τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι… αυτοκτονήσαμε και έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι σε πολλές φάσεις» ήταν ένα από τα σχόλια που έκανε ο τεχνικός ηγέτης του ΟΦΗ.

Παράλληλα στάθηκε και στην ένταση στο τέλος, όπου και αναρωτήθηκε γιατί να γίνεται αυτό ανάμεσα σε ομάδες του ίδιου νησιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έλεγα ότι τακτικά ήμασταν άριστοι, εκτός από το πρώτο λεπτό δεν κινδυνεύσαμε σε άλλη στιγμή του παιχνιδιού, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες πρέπει να κάνει η ομάδα για να σκοράρει το 2ο και το 3ο γκολ. Πέρα από το πρώτο ημίχρονο, όπου δικαιούμασταν να πάμε στο ημίχρονο και να είμαστε μπροστά στο σκορ, με τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι… αυτοκτονήσαμε και έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι σε πολλές φάσεις. Η μπάλα τιμωρεί και μας τιμώρησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να διαγράψω την προσπάθεια και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα. Νομίζω ότι ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν αξίζαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και όπως έχω πει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το επόμενο παιχνίδι, ώσπου να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την άνοδο».

Για το αν δημιουργεί άγχος στην ομάδα ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και χάνονται τόσες ευκαιρίες: «Όχι, δεν νομίζω ότι δημιουργεί άγχος. Νομίζω ότι είναι περισσότερο εκείνη τη στιγμή θέμα συγκέντρωσης παρά άγχους. Όμως παρ’ όλα αυτά μπορώ να πω ότι σε ένα παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που πρέπει ο παίκτης να τις διαχειριστεί έξυπνα. Στο τελευταίο λεπτό δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι, με την έννοια ότι είχαμε την μπάλα στο κόρνερ και θα μπορούσαμε να την κρατήσουμε, να κερδίσουμε κάτι ή αν δεν την κερδίσουμε να κάνουμε ένα φάουλ εκεί και να τελειώσει το ματς. Αυτό με πειράζει περισσότερο, αλλά “οκ” αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, αλλά τι να κάνουμε;».

Για το τί έγινε στο τέλος: «Υπήρχε μια μικρή ένταση, τελείωσε, νομίζω ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ένταση που υπάρχει στο νησί, μεταξύ μας. Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να γίνεται. Παίξανε δύο καλές ομάδες, το ποδόσφαιρο που παίχτηκε ήταν ωραίο, είχε φάσεις, δεν το καταλαβαίνω αυτό γιατί γίνεται. Κι από τις δύο πλευρές μιλάω…Τέλος πάντων, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά την άνοδο στην Κρήτη, αυτό είχα πει στα παιδιά, στο επόμενο παιχνίδι, αλλά θα το κάνουμε λίγο πιο μετά».

Για τις βασικές απουσίες: «Έχουμε δείξει αρκετές φορές, σε όλο το πρωτάθλημα, ότι το “χτίσιμο” που έγινε το καλοκαίρι μας έχει φέρει μέχρι εδώ και από τον χαρακτήρα αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε από πίσω. Το βάθος της ομάδας φαίνεται. Είναι λίγο δύσκολο ξέρετε μερικές φορές όταν ένας παίκτης έχει καιρό να αγωνιστεί να βρει ρυθμό, αλλά οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν σε πολύ καλό βαθμό. Αλλά είναι κρίμα και γι’ αυτούς που μετά από καιρό έπαιξαν και δεν χάρηκαν τη νίκη, που την άξιζε η ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook