Τα μέλη του συμβουλίου εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για αυτά τα ακραία φαινόμενα οπαδικής βίας και τόνισαν ότι θα πρέπει άμεσα να βρεθούν οι ένοχοι και να μείνουν μια και καλή μακριά από τις τάξεις της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ επισήμανε ότι «Δεν μπορεί κάποιοι να αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο της. Θα πρέπει να συλληφθούν άμεσα και να απομακρυνθούν από την ομάδα μας. Τέτοια στοιχεία δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ».

Μάλιστα στο συμβούλιο αποφασίστηκε να γίνουν τις επόμενες ημέρες συνεχόμενες συναντήσεις με τους επικεφαλείς των συνδέσμων για να μάθουν περισσότερα πράγματα για την δράση αυτών των ατόμων και να τους απομακρύνουν άμεσα από τις τάξεις των οπαδών του ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τη συμπλοκή των οπαδών τονίζοντας χαρακτηριστικά : «Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ πιστή στις αρχές της, καταδικάζει κάθε μορφή βίας και εγκληματικότητας.
Ειδικά αυτήν που με προκάλυμμα τον αθλητισμό δηλητηριάζει τις ψυχές νέων ανθρώπων και δολοφονεί.  Εκφράζουμε τη συντριβή μας για το σημερινό περιστατικό, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα και αναμένουμε την σύλληψη κάθε υπευθύνου από τις αρχές».

Εμμένει στην παραίτηση του ο Γ. Καλουτσάκης

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε την ΠΑΕ ΟΦΗ στο συμβούλιο της Δευτέρας ήταν η επιθυμία του υπεύθυνου Μάρκετινγκ της ομάδας Γιώργου Καλουτσάκη να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Καλουτσάκης στο σημερινό συμβούλιο επέμεινε στην απόφαση του τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να την αλλάξει , αλλά τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου δεν την έκαναν δεκτή και επισήμαναν ότι αν εμείνει στη θέση του θα παραιτηθούν και αυτά από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Τοποθετείτε ξανά το πορτρέτο του Θ. Βαρδινογιάννη

Σε ότι έχει να κάνει με το σκίσιμο του πορτρέτου του Θοδωρή Βαρδινογιάννη η διοίκηση του ΟΦΗ αποφάσισε να τοποθετηθεί και πάλι στο ίδιο μέρος η φωτογραφία άμεσα ενώ έλαβε και ξεκάθαρη θέση επί του θέματος με την ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία τονίζει : «Οι βέβηλες πράξεις μερικών μεμονωμένων και γνωστών θαμώνων των γηπέδων σαφώς δεν εκφράζουν την επιθυμία των φιλάθλων της Κρήτης, να τιμήσουν τη μνήμη του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη. Οι Κρητικοί ούτε ξεχνούν ούτε είναι αγνώμονες. Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ήταν ο μεγάλος ηγέτης του ΟΦΗ, μένει στη καρδιά μας και η μορφή του θα κοσμεί το γήπεδο που φέρει το όνομα του». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook