Έργα συνολικού προϋπολογισμού 690.400 Ευρώ για την αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ενέκρινε στη συνεδρίαση της Παρασκευής η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα, τα έργα αυτά, τα οποία και δημοπρατήθηκαν αφορούν:

● Βελτίωση οδικής ασφάλειας επαρχιακού οδικού δικτύου περιοχής Δήμου Αμαρίου, προϋπολογισμού 248.000 Ευρώ, που περιλαμβάνει συντήρηση σε επαρχιακούς δρόμους του Δήμου Αμαρίου, καθώς και τοποθέτηση πινακίδων ρυθμιστικών και επικίνδυνων θέσεων.

● Κατασκευή οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης του επαρχιακού οδικού δικτύου περιοχής Δήμων Ρεθύμνης και Αγίου Βασιλείου, προϋπολογισμού 60.000 Ευρώ, που περιλαμβάνει διαγράμμιση των οριογραμμών σε επαρχιακούς δρόμους καθώς και τοποθέτηση πινακίδων ρυθμιστικών, πληροφοριακών και επικίνδυνων θέσεων.

● Κατασκευή οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης του επαρχιακού οδικού δικτύου περιοχής Δήμων Αμαρίου, Μυλοποτάμου και Ανωγείων, προϋπολογισμού 60.000 Ευρώ, που περιλαμβάνει διαγράμμιση των οριογραμμών σε επαρχιακούς δρόμους καθώς και τοποθέτηση πινακίδων ρυθμιστικών, πληροφοριακών και επικίνδυνων θέσεων.

Εργολάβος αναδείχτηκε επίσης για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στα όρια των Δήμων Αμαρίου, Μυλοποτάμου και Ανωγείων, προϋπολογισμού 248.000 Ευρώ.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, προϋπολογισμού 74.400 Ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook