Η μάχη θα είναι σκληρή για τα ζευγάρι που συμμετέχουν στο αμερικανικό ‘Dancing with the Stars’. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία της Ιταλίδας καλλονής Elisabetta Canalis που μοιάζει γεννημένη για τσα-τσα. Έχει βέβαια και καλό παρτενέρ, όπως φαίνεται, τον κατά 7 χρόνια νεότερό της Val Chmerkovskiy.

Με στενή αθλητική περιβολή, μοιάζει να ξέρει τί κάνει στις πρόβες του χορού… Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, η χημεία μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων είναι παραπάνω από φανερή.

\"\"

Η 32χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια και πρώην του George Clooney δήλωσε στο νέο τεύχος του περιοδικού Harper\’s Bazaar Arabia ότι είναι πάντα σε φόρμα, οπότε δεν περιμένει να βρει δυσκολίες στις νέες της υποχρεώσεις.

«Γυμνάζομαι όλη μου τη ζωή, από παιδί. Χορεύω και έχω κάνει kick-boxing. Δεν μπορώ να μείνω χωρίς να κάνω κάποιου είδους δραστηριότητα».

\"\"

Τα γραφεία στοιχημάτων, πάντως, τους δίνουν 3/1 ότι θα κερδίσουν… Αν και ακούγεται ότι ο ανταγωνισμός από την –επίσης φρεσκοχωρισμένη- Kristin Cavallari που χορεύει με τον Mark Ballas θα είναι σκληρός…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook