Σε συλλήψεις προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι λιμενικές αρχές μετά και τα όσα εξελίχθησαν χθες το βράδυ με την μεταφορά των επισκεπτών του φαραγγιού της Σαμαριάς που είχαν εγκλωβιστεί στην Αγία Ρουμέλη καθώς είχε απαγορευτεί ο απόπλους των πλοίων που εκτελούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια λόγω προβλήματος με τα πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο Flashnews.gr  ο δήμαρχος Σφακίων Πάυλος Πολάκης, οι λιμενικές αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγίας Ρουμέλης,  Μαθιό Σταυρουδάκη  με την κατηγόρια της αντιποίησης της εξουσίας του πλοιάρχου, ενώ συνελήφθη και ο πλοίαρχος του Σαμαριά, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Η σύλληψη τους έγινε μετά την παρουσία τους στο λιμεναρχείο της Παλαιόχωρας όπου και είχαν κληθεί.

Για το χθεσινό περιστατικό κλήθηκε στον εισαγγελέα και ο δήμαρχος Σφακίων Παύλος Πολάκης, που όπως είπε στο Flashnews.gr  δεν έχουν ασκηθεί ακόμα διώξεις καθώς η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης ενώ οι συλληφθέντες αφέθηκαν λίγο αργότερα ελεύθεροι.