Οργισμένοι είναι τις τελευταίες ημέρες οι οδηγοί ταξί στην πόλη του Λίβερπουλ, κι όχι γιατί… απελευθερώνεται το επάγγελμά τους όπως στα μέρη μας, αλλά γιατί το αεροδρόμιο της περιοχής τους έχει επιβάλει dress code.  Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου «Τζον Λένον» αποφάσισαν να καταρτίσουν λίστα με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να φορούν οι οδηγοί που παραλαμβάνουν τους πελάτες του από κτίρια του αεροδρομίου.

Έτσι, οι φανατικά ποδοσφαιρόφιλοι οδηγοί (μιλάμε για το Λίβερπουλ…) δεν μπορούν πλέον να φορούν φανέλες ή γενικότερα διακριτικά της αγαπημένης τους ομάδας, καθώς οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου θέλουν οι επισκέπτες να αντικρίζουν μια πιο… σικ πρώτη εικόνα της πόλης.

Πολλοί οδηγοί ταξί προειδοποιούν πάντως ότι θα αγνοήσουν τις υποδείξεις ακόμη και αν επιβληθούν πρόστιμα. «Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να φοράω τη φανέλα της ομάδας μου. Πολλοί από μας φορούν εμφανίσεις της Έβερτον ή της Λίβερπουλ και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα», τονίζει ένας εξ αυτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook