Παίκτες του ΟΦΗ και με τη βούλα είναι από την Πέμπτη το βράδυ ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Χόρχε Λόπεθ που υπέγραψαν στην κρητική ομάδα για 1 χρόνο.

Και οι δύο μάλιστα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης με τον ΟΦΗ και πραγματοποίησαν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του κρητικού συγκροτήματος.

Ο Β. Μάντζιος τόνισε στο επίσημο σαϊτ του συλλόγου για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ : «Ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος, ο προπονητής, το γήπεδο που έχει ο ΟΦΗ και ο καταπληκτικός του κόσμος είναι οι αιτίες που με έκαναν να πάρω την απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στο Ηράκλειο» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Ο ζεστός ανθρώπινος τρόπος που με πλησίασαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς και ο προπονητής κ. Νίκος Αναστόπουλος έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση που πήρα. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το γήπεδο που έχει ο ΟΦΗ και ο καταπληκτικός φίλαθλος κόσμος που έχει. Ήθελα να πάω σε ομάδα που έχει οικογενειακό κλίμα και ο ΟΦΗ έχει την προαναφερόμενη λεπτομέρεια σε υψηλό επίπεδο».

Ο Μάντζιος επισήμανε ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρυσι, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιθυμία του είναι μέσω του Ηρακλειώτικου συλλόγου να επιστρέψει και πάλι στην Εθνική ομάδα: «Πέρυσι είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσα να αγωνισθώ. Όμως τους τελευταίους 5 μήνες είμαι πάρα πολύ καλά. Γυμνάζομαι καθημερινά και βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους που έχει μετά την επιστροφή της ομάδας ξανά στη Super League και μέσα από την προαναφερόμενη προσπάθεια να δείξω ότι είμαι πάλι έτοιμος για την Eθνική ομάδα».

«Η ομάδα έχει ανάγκη μόνο από έργα»

Ο Χόρχε Λόπεθ από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ επισήμανε : «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ. Ξεπεράσθηκαν ορισμένες μικρές δυσκολίες και πλέον είμαι παίκτης του ΟΦΗ» είπε αρχικά ο 33χρονος Ισπανός δεξιός χαφ και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Η ομάδα μου έχει ανάγκη μόνο από έργα. Μέσα στο γήπεδο θα δείξω ότι είναι σωστή η επιλογή που έκανε η ομάδα μου σε μένα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει ο ΟΦΗ μια πολύ καλή σεζόν. Φυσικά μέσα από την προαναφερόμενη προσπάθεια θα βοηθηθώ κι εγώ».

Με 20 παίκτες στο Καραϊσκάκη

Στον αγωνιστικό τομέα ο ΟΦΗ δίνει πολύ σημαντικό τέστ την Παρασκευή το βράδυ στις 8 (Novasports 1) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε 20 παίκτες στην αποστολή συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τον Β. Μάντζιο όχι όμως και τον Χ. Λόπεθ.

Αναλυτικά η 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό αποτελείται από τους : Βεζυρίδη, Κάρολ, Γαλανόπουλo, Γεωργίου, Ζαχαράκη, Βάντο, Σόουζα, Ταυλαρίδη, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ρόβα, Ουκάρ, Ζορμπά, Καμπάνταη, Μάντζιο, Μποντόρ, Λόπεζ Ζορντί. Κατάϊ, Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook