Με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις εμφανίσεις του στην έδρα του , και να πάρει την πρώτη του νίκη για τη νέα χρονιά ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ Novasports 2) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τιμωρίες η τραυματισμούς για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και επέλεξε 20 συνολικά ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός τους υπεράριθμους Χρυσοφάκη, Καρέλη, Μπουχαλάκη, Κανδηλάκη, Καβουσάκη και Ευαγγέλου.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι οι : Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Κατσικοκέρης.

Με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα ο Καβαλιώτης τεχνικός προσανατολίζεται σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αντί του Γιοβάνοβιτς στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Σαρρής , και αντί του ντεφορμέ Κουτσιανικούλη στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φραγκουλάκης. Παράλληλα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Λεάλ και αν γίνει αυτό στον πάγκο θα μείνει ο Ρομάνο.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι αυτή με τους Πίρσον , Σασιασβίλι, Σαρρή, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Μπούντιμιρ.

«Πιστεύω φέτος να τα καταφέρουμε»

Στη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της κρητικής ομάδας.

Στην σύντομη τοποθέτηση του επισήμανε : «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καλά αποτελέσματα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πιστεύουμε ότι φέτος θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε στο Ηράκλειο μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook