Βρήκαν αφύλακτο έναν χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ στο Βελεστίνο όπου φυλάσσονται προϊόντα σιδήρου και νόμιζαν ότι έκαναν την… τύχη τους δυο νεαροί «κυνηγοί» μετάλλων! Πράγματι, «σήκωσαν» μισό τόνο άχρηστων σιδερικών, αλλά τελικά τα μόνο μέταλλα που εξασφάλισαν ήταν οι… χειροπέδες!

Αστυνομικοί του τμήματος Βελεστίνου που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους δυο δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων να μεταφέρουν το κλεμμένο σκραπ βάρους 500 κιλών που ανήκαν σε εταιρεία κατασκευής προϊόντων σιδήρου και τους συνέλαβαν. Τα σίδερα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Το εργοστάσιο φωτοβολταϊκών συστημάτων ενός 58χρονου στην Ανδραβίδα της Ηλείας είχε βάλει στόχο ένας 31χρονος Βούλγαρος και τον τελευταίο μήνα το… «επισκεπτόταν» συχνά, κλέβοντας μεγάλες ποσότητες καλωδίων χαλκού! Η δράση του όπως αναφέρει το protothema.gr, πήρε τέλος όταν τον εντόπισαν άνδρες του τοπικού τμήματος και σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων.

Έξυπνο κόλπο για να μην πληρώνουν… ηλεκτρικό είχαν βρει τρεις Σύροι ηλικίας 20, 25 και 24 χρόνων και ένας 26χρονος Ιρανός στο Φιλαράκι Ρόδου. Διέρρηξαν ένα διπλανό κατάστημα και σύνδεσαν ένα καλώδιο το οποίο κατέληγε στο δωμάτιο όπου κατοικούσαν κλέβοντας το ρεύμα! Όμως, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την παρέμβαση και ειδοποίησε το τμήμα Αρχαγγέλου, άνδρες του οποίου συνέλαβαν τους τέσσερις αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook