Σε μια περίοδο που η ενέργεια βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας, το επιτελείο του www.energypress.gr προχωρά στη δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου ΟΔΗΓΟΥ για τον τομέα της Ενέργειας.

Η έκδοση GREEK ENERGY 2012 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2012 και θα έχει έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Ο οδηγός GREEK ENERGY 2012 θα περιλαμβάνει όπως δημοσιεύει το energypress.gr, για κάθε επιμέρους κλάδο του ενεργειακού τομέα, τις βασικές εξελίξεις και προοπτικές, τις θεσμικές αλλαγές, τα οικονομικά στοιχεία, τις τάσεις που καταγράφονται και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Επίσης, αναλύσεις από τα πλέον έγκυρα και αρμόδια πρόσωπα.Θα είναι εν ολίγοις μια πλήρης και λεπτομερής «ακτινογραφία» του ενεργειακού τομέα και των κλάδων του.

Αναλυτικά οι κλάδοι της ενέργειας που θα παρουσιαστούν είναι:
-Ηλεκτρισμός
-Πετρέλαιο
-Φυσικό Αέριο
-Ανανεώσιμές Πηγές Ενέργειας (με ειδικό κεφάλαιο για κάθε τεχνολογία)
-Στερεά καύσιμα
-Εξοικονόμηση Ενέργειας
-Εμπόριο Ρύπων
-Διαχείριση Απορριμμάτων
-Αυτοκίνηση – Μεταφορές
-«Πράσινες» χρηματοδοτήσεις

Ο οδηγός GREEK ENERGY 2012 θα παρουσιαστεί σε επίσημη εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο, με συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου, της πανεπιστημιακής κοινότητας.Θα διανεμηθεί σε 5.000 εταιρείες, οργανισμούς, φορείς, επιστήμονες, δημοσιογράφους κ.λπ. Η ηλεκτρονική έκδοση θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, τόσο στο energypress όσο και σε συνεργαζόμενα οικονομικά πόρταλς και θα παραμείνει αναρτημένη για όλο το 2012. Θα αποστέλλεται επίσης ταχυδρομικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα το ζητά μέσω ειδικής ηλεκτρονικής «φόρμας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook