Έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής της ομάδας Εικαστικών του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΤΕ στο Προμαχώνα Vitturi, Ηράκλειο.

Η ομάδα Εικαστικών του συλλόγου εργαζομένων του ΙΤΕ διοργανώνει την δεύτερη τους Έκθεση στις 11 Σεπτεμβρίου 2011 στο Προμαχώνα Vitturi των Ενετικών Τειχών του Ηρακλείου. Η Έκθεση με τον τίτλο «Παρόν – ΠαρΩν – Μέλλον» αποτυπώνει μέσω της φωτογραφίας και της ζωγραφικής, τις σκέψεις και τα συναισθήματα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, τις ανησυχίες και τις ελπίδες του ο καθένος και πώς οι άνθρωποι βιώνουν τις σημερινές δυσκολίες.

Η ομάδα Εικαστικών αποτελείται από ανθρώπους που εργάζονται σε διάφορα ερευνητικά ινστιτούτα του ΙΤΕ με έδρα το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο και οι οποίοι πέρα από τη συμβολή τους στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην μεταφορά της τεχνολογίας και της γνώσης, ασκούν πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω της φωτογραφίας και της ζωγραφικής θεωρώντας την τέχνη ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής τους. Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή 18:00-23:00 καθημερινά, από 11 εώς 17 Σεπτεμβρίου του 2011. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την 14η Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 8 μ.μ., στο Προμαχώνα Vitturi.

Η ομάδα Εικαστικών του συλλόγου εργαζομένων του ΙΤΕ ιδρύθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η πρώτη τους Έκθεση με τίτλο «Ομαδική Απόδραση» που διοργανώθηκε από την 1η μέχρι την 10 Ιουνίου 2010, έτυχε ευνοϊκής υποδοχής ενθαρρύνοντας έτσι τα μέλη της ομάδας να συνεχίσουν να μοιράζονται το πάθος τους για την τέχνη. Τα αποτελέσματα των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών παρουσιάζονται στην δεύτερη Έκθεση τους, στην οποία για πρώτη φορά συμμετέχουν και εργαζομένοι του ENISA.

Η Έκθεση αυτή διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία των ΙΤΕ, Δήμου Ηρακλείου, FotoMaris και Freevox.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook