Πυρκαγιά,ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί σε γνωστό ψητοπωλείο στο Κουμπέ Χανιών, στο ισόγειο διώροφης κατοικίας.
 

Η φωτιά εκδηλώθηκε, στη καπνοδόχο και στη συνέχεια επεκτάθηκε γρήγορα στους χώρους του ψητοπωλείου το οποίο καταστράφηκε.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του \”απο τις 9 το πρωί ανάψαμε τα κάρβουνα στην ψησταριά και περίπου στις 11 άκουσα έναν θόρυβο στην καμινάδα καθώς δυνάμωσε ο σβούρος και πιθανόν να υπήρξε βραχυκύκλωμα στο μοτέρ που είναι στην καμινάδα και έτσι προκλήθηκε η φωτιά\”.

                                                                                                                     \"\"

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες που έδωσαν πραγματική μάχη και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά προτού λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και κινδυνεύσει το κτήριο και διπλανά σπίτια.

\"\"

Το κατάστημα  ωστόσο έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή ενώ ευτύχημα είναι ότι, λόγω και της ώρας που εκδηλώθηκε η φωτιά, δεν υπήρχαν μέσα πελάτες παρά μόνο ο ιδιοκτήτης και λίγοι εργαζόμενοι.

\"\"   \"\"

\”Έχω πάθει ολική καταστροφή. Ψησταριές, ταβάνια, ταμειακές μηχανές όλα καταστράφηκαν\” είπε ο ιδιοκτήτης, ενώ την προανάκριση για την εξακρίβωση της αιτίας που προκάλεσε την φωτιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook