Το γεγονός ότι με την συμπλήρωση δύο αγωνιστικών ο Εργοτέλης έχει καταφέρει να συλλέξει τέσσερεις πολύτιμους βαθμούς σε δύο πολύ δύσκολα ματς έχει κάνει τους πάντες στην κρητική ομάδα να αισιοδοξούν για ανάλογη συνέχεια παρά το πρόγραμμα γογλοθάς που ακολουθεί στη συνέχεια.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του και κυρίως για την ανατροπή του σκορ επισημαίνοντας τους : «Μπράβο σας που δεν τα παρατήσατε και το παλέψατε μέχρι τέλους. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες φέτος. Δεν έπρεπε να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ καν να προηγηθεί».

Στον Εργοτέλη πλέον κοιτάζουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον τους και ήδη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ένα ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία για την κρητική ομάδα που δεν έχει καταφέρει στα χρόνια της παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα να κερδίσει ποτέ είτε εντός είτε εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕΚ.

Φιλική τριάρα επί της Επισκοπής

Σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς η επόμενη μέρα από τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ περιλάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» όχι όμως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου με την Επισκοπή όπου επικράτησαν με 3-0.

Ο Κατσικοκέρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη στο 15΄ ενώ ο Κουτσιανικούλης στο 27΄ διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καρέλης στο 66΄.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Νταντόμο, Κανδηλάκης, Σασιασβίλι (60’ Μπρούνο), Ρέντζας, Χαντί, Μπρούνο (46’ Καρέλης), Κυριακίδης. Χρυσοφάκης, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης (46’ Μπέτο).

Επισκοπή : Βογιατζιδάκης, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Κουδουνάκης, Χνάρης, Φραντζεσκάκης, Κοζανίδης, Αντιασβίλι, Γωνιωτάκης, Ταμάμης, Σουμπασάκης.
Έπαιξαν και οι: Μουρτζανός, Ξινομηλάκης, Σιόρε, Βελονάκης.

Για την Δευτέρα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Τρίτη στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook