Την ύστατη ώρα των μεταγραφών των ελεύθερων παικτών ο ΟΦΗ έκανε ακόμη μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του αποκτώντας για τον επόμενο 1 χρόνο τον Σλοβένο διεθνή μεσοεπιθετικό Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σίσιτς που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και έχει καταθέσει και προσφυγή κατά της ομάδας της Θεσσαλονίκης συμφώνησε την Δευτέρα το μεσημέρι τηλεφωνικά με το Νίκο Μαχλά και εν συνεχεία υπέγραψε για 1 χρόνο στην κρητική ομάδα και το συμβόλαιο του κατατέθηκε στην ΕΠΟ.

Μάλιστα ο Σίσιτς στις 5 το απόγευμα θα πετάξει από την Αθήνα για το Ηράκλειο προκειμένου το απόγευμα να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα .

Ποιος είναι ο Μίρνες Σίσιτς

Ο Μίρνες Σίστις γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1981 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ρούνταρ της Σλοβενίας όπου αγωνίστηκε από το 2001 μέχρι το 2003 έχοντας 19 συμμετοχές και 2 γκολ. Στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2003 για την ομάδα του Ηλυσιακού όπου στη Β΄ Εθνική είχε μια πολύ καλή χρονιά με 14 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Τον επόμενο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στη Superleague με την Λάρισα έχοντας 25 συμμετοχές χωρίς γκολ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό όπου έπαιξε για ένα εξάμηνο έχοντας 19 συμμετοχές και 3 γκολ. Εν συνεχεία τον Ιανουάριο του 2007 δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή με τον οποίο σε ένα εξάμηνο είχε 9 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στον Λεβαδειακό και σε ένα εξάμηνο είχε 9 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2009 ο Σίσιτς έκανε το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου σε μια σεζόν είχε 12 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Ερυθρό Αστέρα με 12 συμμετοχές και το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει στη Σούπερ Λίγκα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ. Πέρυσι ο Σίσιτς μέχρι τον Ιανουάριο είχε 15 συμμετοχές και 2 τέρματα με τον Ηρακλή αλλά από τον Ιανουάριο και μετά είχε διαμάχη με την διοίκηση και ήταν εκτός πλάνων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ είναι 12 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας έχοντας πετύχει και δύο τέρματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook