Ο κριτής του Master Chef Junior Γιάννης Λουκάκος μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος και τη Νάνσυ Νικολαΐδου και αποκάλυψε και μικρές λεμπτομέρειες για τις συμμετοχές στο \”Master Chef 2\”.

– Τα γυρίσματα για το \”Master Chef Junior\” έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί. Πώς σας φάνηκε αυτή η \”συνεργασία\” που είχατε με τα παιδιά;

\”Ηταν μία πολύ όμορφη και πολύ ιδιαίτερη συνεργασία για μένα. Ηταν μία συνεργασία γεμάτη χρώμα, χαρά, φαντασία, αθωότητα… Είναι εκπληκτικό το να βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε τόσα παιδάκια και να προσπαθεί να τα κάνει να μάθουν έστω και μόνο πέντε πράγματα παραπάνω…\”

– Αλήθεια, εσείς αν είχατε ένα παιδί, θα το αφήνατε να πάρει μέρος σε μια τηλεοπτική εκπομπή;

\”Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω γιατί επειδή δεν έχω παιδιά, δεν μπορώ να φανταστώ το πώς θα λειτουργούσα και το πώς θα αντιδρούσα αν το παιδί μου ήθελε να πάρει μέρος σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Πάντως, σίγουρα θα είχα ενδοιασμούς και οι ενδοιασμοί μου αυτοί δεν θα είχαν να κάνουν τόσο με αυτό καθαυτό το πρόγραμμα όσο με το πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί το ίδιο το παιδί μου την τηλεοπτική έκθεση και προβολή.\”

– Οταν ανακοινώθηκε από το κανάλι το \”Master Chef Junior\” υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις και κάποιοι έσπευσαν να πουν πως στήνεται ένα σκληρό ριάλιτι που θα έχει για πρωταγωνιστές του παιδιά…

\”Το ξέρω ότι ειπώθηκαν διάφορα, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Θα βγει το πρότζεκτ στον αέρα, θα το δείτε και θα το διαπιστώσετε κι εσείς… Εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε σε καμία περίπτωση τα παιδιά για να κάνουμε ριάλιτι. Το \”Master Chef Junior\” έχει περισσότερο την εικόνα ενός παιχνιδιού. Εμείς θελήσαμε να παίξουμε με τα παιδιά. Μπορώ να πω πως η εικόνα του \”Junior\” θυμίζει περισσότερο… εκπαιδευτική κατασκήνωση! Όποια παιδάκια πήραν μέρος στην εκπομπή, μόνο θετικά πράγματα αποκόμισαν. Τώρα, το αν ένα παιδάκι τα πάει καλύτερα σε μια δοκιμασία και ένα άλλο όχι και μπορεί να στενοχωρηθεί, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μέχρι και στο… σχολείο.\”

– Και η Μαρία Μπεκατώρου, που είχε τον ρόλο της οικοδέσποινας σε όλο αυτό, πώς τα πήγε με τα παιδάκια;
\”Πάρα πολύ καλά… Η Μαρία προσέγγισε τα παιδιά με γλυκύτητα και έγινε φίλη τους.

– Ας περάσουμε, όμως, και στο \”Master Chef 2\”, του οποίου αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι οντισιόν. Το ενδιαφέρον του κόσμου σε σχέση με πέρσι ήταν μεγαλύτερο;\”

\”Δεν ξέρω αν ήταν μεγαλύτερο, γιατί προσωπικά δεν πήρα στα χέρια μου κάποια στατιστικά στοιχεία, όμως αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι το γεγονός πως οι φετινές συμμετοχές ήταν πιο ουσιαστικές σε σχέση με τις περσινές. Ήξερε πια ο κόσμος τι να περιμένει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και όσοι πραγματικά πίστεψαν πως μπορούν να τα βγάλουν πέρα, θέλησαν και να συμμετέχουν.\”

– Οι περισσότερες συμμετοχές είναι από ερασιτέχνες ή από επαγγελματίες;

\”Από επαγγελματίες, οι οποίοι, όμως, ή έχουν μία πολύ μικρή εμπειρία, ή απλώς έχουν προλάβει και έχουν βγει από κάποια σχολή.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook