Η νέα αγωνιστική Mercedes, που προορίζεται για το DTM θα αποκαλυφθεί σύντομα στο σαλόνι της Φρανκφούρτης, ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το «teaser».

Στη Φρανκφούρτη, εκτός των άλλων, θα παρουσιαστεί και το νέο αγωνιστικό Mercedes C-Class Coupe AMG DTM 2012. Στην παρουσίαση, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, θα πάρουν μέρος οι γνωστοί πιλότοι της Formula 1, Michael Schumacher και ο Nico Rosberg. Οι δύο οδηγοί, σύμφωνα με το autotriti.gr, προσλήφθηκαν για να τραβήξουν το μαύρο σεντόνι πάνω από το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Mercedes.

Ο Γερμανός Michael Schumacher αναφέρει, πως η έκθεση της Φρανκφούρτης είναι η καλύτερη διοργάνωση για να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του συγκεκριμένου αγωνιστικού. Ενώ, ο Roseberg, δηλώνει ανυπόμονος για τη στιγμή της αποκάλυψης του αυτοκινήτου και θεωρεί ότι είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της έκθεσης.

Η νέα AMG DTM θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα εξίσου ισχυρά αγωνιστικά, την BMW M3 DTM και το Audi A5 DTM. Προς το παρόν, η γερμανική φίρμα προσφέρει μια πρώτη γεύση με ένα βίντεο που δείχνει τον οδηγό Gary Paffett να μιλά για το αγωνιστικό αυτοκίνητο, δίνοντάς μας λίγες παραπάνω πληροφορίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook