Μετά από απουσία, σχεδόν έξι μηνών, ο Βαγγέλης Μπελεβέτης επέστρεψε και επίσημα στον Πλατανιά, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η χανιώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μπελεβέτης επιστρέφει στο δυναμικό της ομάδας, στο οποίο θα ενσωματωθεί από την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και θα έχουν λήξει οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμων.

Ο Μπελεβέτης στο β\’ μισό της περιόδου που τελείωσε, ήταν στον Εορδαϊκό. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και είναι γεννηθείς την 7η του Οκτώβρη του 1987».

 

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μανουσάκης

Παράλληλα, όπως καθημερινά κάνει, η ΠΑΕ Πλατανιάς ενημέρωσε και για το πώς κύλησε η προπόνηση:

«Με τον Αντώνη Μανουσάκη να ακολουθεί μέρος της απογευματινής προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει σχεδόν τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για την εβδομάδα που ξεκίνησε από τη Δευτέρα (12/9) και η οποία ήταν διπλή, μιας και έγινε και το πρωί.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να συμμετέχει πλήρως στο προπονητικό πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας.

Την Τρίτη (13/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 17.30 ενώ την Τετάρτη (14/9) ο Πλατανιάς θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Χερσόνησο στο γήπεδο του Μάλεμε».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook