Μετά την σπουδαία νίκη και εμφάνιση κόντρα στην Δόξα Λευκάδας το «Ηράκλειο» θέλει να προσθέσει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος και να πάρει τη νίκη – πρόκριση στο Κλειστό της Καισαριανής κόντρα στη Νήαρ Ήστ αύριο στις 5.30 το απόγευμα. 
Μια ομάδα που θα την βρει μπροστά του το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη στη Β΄ Εθνική και κατά συνέπεια το ματς εκτός από το κίνητρο της πρόκρισης είναι μια καλή ευκαιρία και για την ίδια την ομάδα του «Ηράκλειο» να πάρει μια πρώτη γεύση από μια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα. 
Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της Νήαρ Ήστ από την περσινή χρονιά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν το «Ηράκλειο» προκριθεί στην β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Δούκας – Χαλκηδώνα. 
Την Τρίτη το μεσημέρι έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα αυριανά παιχνίδια του Κυπέλλου για την 2η αγωνιστική της α΄ φάσης και την αναμέτρηση της Καισαριανής θα διευθύνουν οι Αναστόπουλος και Μπλέτσας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook