Έναν περίπου μήνα πριν την πρεμιέρα και η ομάδα του \”Πρωινού Mou\”, κλείδωσε εκεί στο Mega!

Ναι, οι πάντες βρίσκονται στις θέσεις τους και δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια, την ημέρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μας καλημερίσουν για πρώτη φορά φέτος και μας ανοίξουν την πόρτα του πλατό τους!
 
Και δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά πριν από αρκετό καιρό σας είχα αποκαλύψει το ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της αρχισυνταξίας φέτος, μετά την φυγή του Γιάννη Καφάτου, και σας είχα πει, πως το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία πέρσι είχε υπογράψει την αρχισυνταξία του \”Just the two of us\” και πρόπερσι ; Την αρχισυνταξία του \”Πεντάμορφου Κόσμου\” του Mega.
 
Τελικά όντως η Αγγελική ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο και τρέχει ήδη πανικόβλητη. Κατά τα άλλα; Δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά θα βρεθούν, σύμφωνα με το zappit.gr, οι :Σάσα Σταμάτη, Τάσος Θεοδώρου, Βίκυ Παγιατάκη και Ακης Πετρετζίκης.
 
Οσο δε για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο το \”Πρωινό Μou\” να γίνει… \”Μεσημεριανό Μou\” μετά την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha ; Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. To Mega ποτέ δεν είχε επενδύσει στην μεσημεριανή του ζώνη βάζοντας κάποια live εκπομπή και πάνω σε αυτή την λογική θα κινηθεί και φέτος…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook