Με όνειρα και φιλοδοξίες έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Ο.Α. Χανίων εν’ όψει του νέου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.

\"\"

Η χανιώτικη ομάδα φέτος θα παρουσιαστεί πιο ισχυρή, αφού αποφασίστηκε να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και ενισχύθηκε σημαντικά.

\"\"

Σίγουρα σημαντικές είναι οι επιστροφές της Ρένας Σταχτιάρη και της Λίας Κώτσου στην ενεργό δράση, ενώ και μεταγραφικά ο ΟΑΧ κατάφερε να πάρει ότι καλύτερο διέθετε το Αρκάδι, στην Α2 Κατηγορία.

\"\"

Η Ασημίνα Γαλητσιάνου, η Ελισάβετ Φοβάκη και η Άσπα Λαμπιθιανάκη δηλώνουν πλέον «κάτοικοι» Χανίων.

Ακόμα αποκτήθηκε η Σοφία Κουτσουρελάκη από τον ΔΑΣΑΛ, που μπορεί να αγωνιστεί και στην ομάδα νεανίδων και οι Αντωνία και Βαλεντίνα Παπαδάκη από την Κίσσαμο, με την τελευταία να μπορεί να αγωνιστεί και στις νεάνιδες.

\"\"
Πέντε από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΑΧ (από αριστερά): Φοβάκη, Β. Παπαδάκη, Α. Παπαδάκη, Κουτσουρελάκη, Γαλητσιάνου

\"\"

Στο «τιμόνι» της ομάδας συνεχίζει για δεύτερο χρόνο ο Λευτέρης Θεοδωράκης, που ήδη έχει αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα χρονιά.

 

\"\"
Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο, με τα Χανιά να δείχνει οτι θα έχουν άξιο αντίπαλο στην \”μάχη\” της κορυφής, που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου στην Α2 Κατηγορία, τον επίσης ενισχυμένο, Ηρόδοτο.

\"\"



Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook