Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης των ενεργειών του Δημάρχου Σφακίων κ . Παύλο Πολάκη, για τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αγία Ρουμέλη..

Συγκεκριμένα το κείμενο της ανακοίνωσης της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ αναφέρει:
\” H Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εκφράζει την δυσαρέσκεια της, ως κοινωνία, για τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, εις βάρος του Δημάρχου των Σφακίων, κ . Παύλο Πολάκη, που αμί τι άλλο ο συγκεκριμένος Τοπάρχης, έκανε κίνηση ηθικού καθήκοντος, που αφενός προσέφερε βοήθεια σε ανθρώπους που διάλεξαν να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, αφετέρου προφύλαξε την δυσφήμιση του τουριστικού προϊόντος, και βασικού εισοδήματος της Εθνικής Οικονομίας ,που τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε έχει ανάγκη η Χώρας μας.

Οι ενέργειες του Δημάρχου, δίχνουν ηγετική μορφή, δύναμη ψυχής, παλλικαρίσια πρωτοβουλία, πάνω από το \”γράμμα του Νόμου\” που θα πρέπει όχι απλώς να τιμωρούνται, αλλά να βραβεύονται, από ανοιχτά μυαλά,αλλά και ακόμα να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση, για άλλους άρχοντες της Αυτοδιοίκησης, για μια κοινωνία με αναπτυξιακούς ορίζοντες, με προοπτική.

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,καλεί κάθε πολίτη του τόπου, να σταθεί δίπλα στην περιπέτεια του Δημάρχου,για την δικαίωσή του, αλλά και για την ηθική και κοινωνική του επιβράβευση.- \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook