«Ακατάλληλο να κυβερνήσει την Ιταλία» αποκάλεσε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όχι κάποιος πολιτικός ή επιχειρηματικός του αντίπαλος, αλλά η … Μαντόνα!

Η ιταλοαμαερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις με τα βιτριολικά της σχόλια εναντίον του ιταλού πρωθυπουργού, καθώς αυτά χαρακτηρίστηκαν «υβριστικά και κομουνιστικά».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το ιταλικό περιοδικό «Oggi» από το Φεστιβάλ Βενετίας, όπου είχε μεταβεί για να παρουσιάσει την νέα της ταινίας με τίτλο «W. Ε.» και θέμα τη ζωή της Γουόλις Σίμπσον, η 53χρονη καλλιτέχνιδα ρωτήθηκε τη γνώμη της για τον Καβαλιέρε. «Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτό τώρα. Όμως ο Economist πραγματικά τα έχει πει όλα, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο εξώφυλλο του περιοδικού στις 9 Ιουνίου, στο οποίο υπήρχε μια φωτογραφία του Μπερλουσκόνι να μορφάζει και ο εύγλωττος τίτλος «Ο άνθρωπος που πήδηξε μια ολόκληρη χώρα».

Το γεγονός ήταν αρκετό για να προκαλέσει την οργή των υποστηρικτών του Μπερλουσκόνι, συμπεριλαμβανομένου και του Κάλο Τζιοβανάρντι, ενός εκ των γραμματέων του γραφείου του ιταλού πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε ότι «η άποψή της δεν μετράει καθόλου, διότι οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι είναι μια πολυεκατομμυριούχος και ο λαός δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τέτοιους πλούσιους και κακομαθημένους επίδοξους λόρδους».

Όταν όμως ο Τζιοβανάρντι «αντελήφθη» ότι και ο Μπερλουσκόνι είναι ένας δισεκατομμυριούχος άλλαξε τακτική και τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι υποστηρίζει οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook