Μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο Χανιά ο ΟΦΗ ετοιμάζεται το Σάββατο να δώσει ακόμη μια φιλική αναμέτρηση με ομάδα των Χανίων αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ».

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη η ώρα έναρξης του αγώνα θα είναι στις 6.15μ.μ και όπως και στο ματς με τον Α.Ο Χανιά θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Στο κανονικό πρόγραμμα Σίσιτς, Χ. Λόπεθ και Μονιάκης

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενσωμάτωση στην ομάδα των Σίσιτς, Χ. Λόπεθ και Μονιάκη είναι ένα κομμάτι που ασχολούνται πάρα πολύ στον ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές υστερούν σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και για αυτό τον λόγο το πρωί βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου προκειμένου να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές πάντως ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση, ενώ την Παρασκευή θα προπονηθούν και πάλι μόνοι τους το πρωί και το απόγευμα θα δώσουν το παρόν στο κανονικό πρόγραμμα.

Μέσα από αυτή την διαδικασία ο Νίκος Αναστόπουλος ευελπιστεί ότι και οι τρείς παίκτες θα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα 100% έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Πάντως ο Σίσιτς με τον Χόρχε Λόπεθ αναμένεται να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής στην φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά σε αντίθεση με τον Μονιάκη που χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κατάϊ (ενοχλήσεις στη μέση), Πίτσος (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), και οι γνωστοί τραυματίες Μπούρμπος και Χαριτωνίδης.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook