Στην κάμερα του Star μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το τέλος της εκπομπής του από τον Alpha, τον πιθανό νέο κύκλο του Greek Idol αλλά και τις φήμες που τον θέλουν να συζητά με τον ΑΝΤ1.

Για τη συνεργασία του με τον Alpha, είπε: «Τα μιλήσαμε με τους ανθρώπους, μου είπαν “ευχαριστώ πολύ” αλλά μειώνουν τα budget. Και τους καταλαβαίνω και σαν επιχειρηματίας, που θέλουν να μειώσουν τα budget και είναι μια δύσκολη περίοδος».

Σχετικά με το αν θα υπάρξει νέος κύκλος του Greek Idol, ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε: «Ούτε αυτό το ξέρουνε οι ίδιοι, κι αυτό μας το είπαν. Δεν ξέρουνε! Θα αποφασίσουνε αργότερα, αν η διαφημιστική αγορά πάει καλά ή πάει χάλια ή δεν ξέρω τι…».

Απαντώντας στα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μεταφέρει την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, τόνισε: «Εγώ με τον ΑΝΤ1 δεν έχω μιλήσει. Ούτε και η γυναίκα μου από ότι ξέρω, εκτός αν όπως στο πρώτο παιδί για κάνα μήνα μου το κράταγε κρυφό. Φίλοι μου, μου το λένε! “Πήγαινε κάπου αλλού να κάνεις την εκπομπή…” αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει. Δεν μου έχουν μιλήσει. Τι να πάω εγώ και να τους πω “γεια σας”; Δεν μου έχουν μιλήσει» ενώ πρόσθεσε: «Εγώ αγαπάω αυτήν την εκπομπή. Εγώ φέτος στεναχωρήθηκα με τον Alpha γιατί αυτήν την εκπομπή ήθελα να την κάνω χρόνια, το Βράδυ».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Dancing On Ice,  απάντησε: «Δεν ξέρω, θα έπρεπε να διαβάσω πολύ. Θα έπρεπε να διαβάσω πολύ, θα έπρεπε να δω πολύ, θα έπρεπε να ετοιμαστώ πολύ γι αυτό το πράγμα. Αλλά δεν μου έχουν πει τίποτα, τώρα μιλάμε υποθετικά. Γιατί δεν μου λες για τις ειδήσεις; Ειδήσεις θέλω να πω!».

Ακόμα, σχετικά με το Dancing On Ice και τους παίκτες που έχουν ήδη «κλείσει» να είναι στο show, ανέφερε: «Υπάρχουν κάποιοι από αυτούς –ρώτησα τα περιοδικά για να μάθω- που έχουν κάνει και πάρα πολύ μάλιστα! Ας πούμε η Saya έχει κάνει! Kαι η Τσιμτσιλή ξέρει. Και η γυναίκα μου ξέρει. Εκείνος που δεν ξέρει είμαι εγώ. Και τα παιδιά μου ξέρουν, δεν σημαίνει πως θα τα στείλουμε και στο show. Θέλω να πω όλη η οικογένεια ξέρει, μόνο εγώ… με πήραν και με μάζευαν συνέχεια από κάτω».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση της ρεπόρτερ για να πει τη γνώμη του σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει επίδομα τριτέκνου, τόνισε: «Όλοι οι Ελληνες παίρνουν επίδομα, ξέρω γω… Δεν θέλω να μπω σε αυτό. Δεν θέλω να μπω γιατί παρερμηνεύομαι με την Ελένη συνέχεια και δεν μπαίνω σε αυτό. Παρερμηνεύομαι συνέχεια, δεν θέλω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook