Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Έλενα Ναθαναήλ, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων, και σήμερα η μοναχοκόρη της Ίνκα σε μία σπάνια συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ!» μιλάει για τη μητέρα της, τον Τάσο Μητρόπουλο και τα όνειρά της για οικογένεια.

\”Τη μητέρα μου τη θαύμαζα, ήταν το είδωλό μου. Όταν μου έλεγαν ότι της μοιάζω, ήθελα να μου λένε για το χαρακτήρα της\”΄λέει η Ίνκα Τσαγκάρη και εξομολογείται τις τελευταίες στιγμές που έζησε στην αγκαλιά της.

\"\"

\”Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς με κοίταξε για τελευταία φορά, τη στιγμή που την έπαιρναν οι γιατροί για να την πάνε στην εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Την πέτυχα την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ, και μόλις με είδε, με κοίταξε τόσο έντονα…. λες και ήθελε να με χορτάσει. Μετά, όταν πήγα κοντά της, πέθανε στην αγκαλιά μου. Στιγμές γεμάτες πόνο…αλλά είναι δικές μου\”.

Η Ίνκα μιλάει με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον Τάσο Μητρόπουλο. \”Τον Τάσο τον ξέρω από εφτά χρονών. Ήταν και θα είναι ο δεύτερος πατέρας μου. Μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια, όπως και στη μητέρα μου, μέχρι την τελευταία στιγμή. Την αγάπησε πολύ τη μητέρα μου\” αποκάλυψε η Ίνκα η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για το πως ένιωσε όταν ο Τάσος Μητρόπουλος παντρεύτηκε τη Νένα Χρονοπούλου.

\"\"

\”Στην αρχή όταν έμαθα για τη σχέση τους, δεν σου κρύβω πως ζήλεψα. Από την άλλη, όμως, χάρηκα πολύ, γιατί θέλω ο Τάσος να είναι ευτυχισμένος\”.
Όσο για το μέλλον, η Ίνκα αυτό που θέλει είναι να κάνει οικογένεια. \”Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, να κάνω κορίτσι. Και φυσικά θα το ονομάσω Έλενα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook