Σπουδαία φιλική νίκη σημείωσε ο Μινώταυρος απέναντι στον Πλατανιά με σκορ 3-0 στις Μουρνιές. Οι «πράσινοι» διέσυραν τον μεγάλο τους αντίπαλο, που μπορεί να έπαιζε με αρκετές απουσίες αλλά προβλημάτισε με την εικόνα που έδειξε.

Ο Μινώταυρος μπήκε αποφασιστικά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 32’ με το εξαιρετικό σουτ του Θάνου.

Η συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ακόμα καλύτερη για τον σύλλογο των Μουρνιών που σημείωσε άλλα δύο γκολ.

Στο 67’ ο νεαρός Τσικουδάκης συνέχισε την επαφή του με τα δίχτυα σκοράροντας μετά την πάσα του Ψαράκη και αφού απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Τον επίλογο του… φιλικού θριάμβου των γηπεδούχων «έγραψε» στο 73’ ο Καβρουλάκης.

Η εμφάνιση του Πλατανιά προβλημάτισε σαφώς τον προπονητή του, Ανδρέα Παντζιαρά, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε σε αυτό το φιλικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο (17/9) δίνουν σπουδαίο και δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης (80’ Γουνάκης), Γαλανάκης (80’ Σαρίδης), Πατεράκης, Μαρινάκης (80’ Δημητρογιαννάκης), Βαρδάκης, Κοκολάκης (71’ Κουνέτας), Τζαγκαράκης (70’ Νικολαΐδης), Νταγκουνάκης (68’ Μιχάκης), Θάνος (65’ Τσικουδάκης), Καβρουλάκης (73’ Γκούντελος), Ψαράκης.

Πλατανιάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Γκολέμης (70’ Κοκκαλάς), Κονονένκο, Τζανής, Ραπτάκης, Τσικνίδης (60’ Πατρικάκης), Μπασιαδάκης, Πουλάκης, Παπαχρήστος, Περδικάκης (46’ Βαγιωνάκης), Μαρτσάκης, Δρακάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook