Πέρα από την καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στον Εργοτέλη υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο που κάνει ακόμη πιο δελεαστικό το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ .

Η κρητική ομάδα στα χρόνια που βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα σε όλες τις αναμετρήσεις που έχει δώσει με την ΑΕΚ είτε εντός είτε εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει ποτέ και όλοι ευελπιστούν ότι θα σπάσει το «ρόδι» στην αυριανή αναμέτρηση και ο Εργοτέλης θα φύγει με ένα σημαντικό διπλό από το ΟΑΚΑ.

Άλλωστε η ψυχολογία είναι με το μέρος των παικτών του Νίκου Καραγεωργίου μετά την πολύ καλή παρουσία στις δύο πρώτες αγωνιστικές που έχουν αποφέρει τέσσερεις πολύτιμους βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους», σε αντίθεση με την ΑΕΚ που καλείται να ξεπεράσει άμεσα το σοκ από την βαριά ήττα με 4-1 στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ για τους ομίλους του Europa League.

Με δύο απουσίες στο ΟΑΚΑ

Σε καθαρά αγωνιστικά επίπεδο ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς το Σάββατο το πρωί και θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με δύο σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους τραυματίες Λεάλ και Ολίσε που έμειναν εκτός αποστολής και σίγουρα αποτελούν δύο βασικές απουσίες για το Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης επέλεξε 19 συνολικά ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που είναι οι : Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Σίλβα Ζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Καρέλης, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Χρυσοφάκης.

Σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ματς για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Καρέλης και Χρυσοφάκης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα αυτή δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με μοναδική διαφοροποιήση να είναι η χρησιμοποίηση του Β. Κουτσιανικούλη στο αρχικό σχήμα αντί του τραυματία Λεάλ.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη στο ματς με την ΑΕΚ είναι αυτή με τους : Πίρσον, Γιαλούση, Βίσιο, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλιγκερ, Σαρρή, Τζούνιορ, Φραγκουλάκη, Ρομάνο, Κουτσιανικούλη , Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook