Μολύβια, τετράδια, μαρκαδόρους και όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη μπορούν οι βρουν οι επισκέπτες της 76ης Διεθνούς \’Εκθεσης Θεσσαλονίκης που θα περπατήσουν στην «Οδό Ευαισθησίας», εκεί όπου έχει στηθεί το περίπτερο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τις προηγούμενες ημέρες οι επισκέπτες αγκάλιασαν -παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα- την πρωτοβουλία και αρκετά παιδιά με τους γονείς τους προμηθεύτηκαν σχολικά είδη για τη νέα χρονιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Χάρη στη βοήθεια των απλών ανθρώπων φτάσαμε έως εδώ. Χάρη σε αυτή τη βοήθεια συνεχίζουμε. Υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που μας στηρίζει. Γιαγιάδες μας τηλεφωνούν για να βοηθήσουν με τη σύνταξη τους, τονίζοντας πως τα παιδιά έχουν περισσότερη ανάγκη. Εταιρίες που είναι στα πρόθυρα να βάλουν λουκέτο εξακολουθούν να μας προσφέρουν βοήθεια. Και το ελάχιστο που μπορεί να δώσει κάποιος είναι σημαντικό», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Παράλληλα, στο περίπτερο που έχει στηθεί στην 76η ΔΕΘ συγκεντρώνονται καινούρια, καθώς και μεταχειρισμένα, αλλά σε καλή κατάσταση, σχολικά είδη, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε οικογένειες που δεν μπορούν να αγοράσουν στα παιδιά τους τα απολύτως αναγκαία για να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά.

«Αγοράζοντας ένα βιβλίο, ένα τετράδιο ή ένα στυλό για το παιδί σου, σκέψου και το παιδί που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα», είναι το μήνυμα που στέλνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιώντας μια πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος των σχολικών απαιτήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook