Στην παραγωγή κινηματογραφικών βίντεο για την προώθηση των ακινήτων που διαχειρίζεται , στην Κρήτη προχωρεί η εταιρεία Unique Properties (UP) προσφέροντας μια ακόμη υπηρεσία στους πελάτες της.

Το 1ο cinematography για ξενοδοχεία στην Κρήτη είναι ήδη γεγονός και αφορά σε ξενοδοχείο των Χανίων.

Η Unique Properties (UP) – Διαχείριση Ακινήτων, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες διαχείρισης και μισθώσεων ακινήτων στην Ελλάδα. Παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης σε πολλούς ιδιοκτήτες βιλών & διαμερισμάτων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Νικόλαο Γιαπιτζή, «ο κλάδος διαχείρισης ακινήτων ήταν μια άγνωστη υπηρεσία στην Κρήτη και μια αναξιοποίητη οικονομική ευκαιρία. Προσπάθησε να αλλάξει την βιομηχανία, εστιάζοντας στους τρόπους βελτίωσης της εξυπηρέτησης πελατών και των ιδιοκτητών ακινήτων.

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η εφαρμογή διεθνώς αναγνωρισμένων συστημάτων διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο, παράλληλα με την προσαρμογή με τις ιδιαίτερες ανάγκες ευαισθησίες της τοπικής αγοράς. Διαχειριζόμαστε ακίνητα σε όλη την Κρήτη, που κυμαίνονται από βίλες διακοπών, διαμερίσματα και πλήρη πολυκατοικίες σε παραθαλάσσια θέρετρα, και διαμερίσματα πόλης, καθώς και πιο παραδοσιακού τύπου ακίνητα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook