Έχοντας πρωταγωνιστή ένα ποδοσφαιριστή, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι τον Ιανουάριο λόγω προβλήματος με το δελτίο του, τον Φάμπιο, ο ΑΟΧ επικράτησε στο φιλικό του Μινωταύρου με 3-1.

Η αναμέτρηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιάννη Πετράκη, να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη και ο Βασίλης Παπαδάκης παρέταξε μια σύνθεση διαφορετική σε σχέση με τον φιλικό θρίαμβο απέναντι στον Πλατανιά (3-0) της περασμένης Παρασκευής.

Ο Φάμπιο στο 24’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά την σέντρα του Καμπλιώνη (στην φώτο η μπάλα έχει πάρει τροχιά για τα δίχτυα), ενώ δύο λεπτά μετά ο Πορτογάλος φορ με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στο βάθος της εστίας του Αρχοντάκη.

Στο 60’ ο νεαρός Παπαδάκης με πέναλτι ανέβασε το σκορ στο 3-0, για να μειώσουν οι «πράσινοι» με τον Κουνέτα στο 63’.
Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Φάμπιο, Στυλιανάκη και Καλπάκη, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Βασίλης Τσαρτσίδης.

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Ευστρατίου (60\’ Μαρκαντωνάκης), Τζανάκης, Κορδονούρης, (46\’ Τσαρτσίδης) Βουρβαχάκης, Καμπλιώνης (70\’ Μποχώνης), Παπαδάκης, Βαρουξάκης, Βαν Ντερ Χουφτ, Στυλιανάκης (80\’ Μπακάκης), Ζαντριάς (46\’ Καλπάκης), Φάμπιο.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Αρχοντάκης (64’ Συροκάκης), Καράκης (10’ λ.τ. Γαλανάκης, 50’ Γκούντελος), Κουνέτας (70’ Πατεράκης),  Δημητρογιαννάκης (65’ Μαρινάκης), Σαρίδης (46’ Βαρδάκης), Τζαγκαράκης (65’ Νταγκουνάκης), Νικολαΐδης (55’ Ξεκουκουλωτάκης), Μιχάκης (67’ Θάνος), Τσικουδάκης (65’ Καβρουλάκης), Καλαϊτζάκης (60’ Τσιτσιριδάκης), Βακαλουνάκης (67’ Ψαράκης).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook