Τελευταία ενημέρωση 8:00

Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθέι οι δυο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες , η πρώτη το μεσημέρι στο Συρικάρι Κισάμου και η δεύτερη το απόγευμα στην περιοχή του Φουρνέ του δήμου Πλατανιά.
Συγκεκριμένα:

Ασκορδαλού

Υπό  μερικό έλεγχο  έχει τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 15:30 σε ορεινή περιοχή πάνω από το χωριό Φουρνές, κοντά στον οικισμό των Λάκκων Ασκορδαλού όπου βρίσκεται και το \”Βοτανικό πάρκο Κρήτης\”. Στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 30 άνδρες καθώς και 2 οχήματα του δήμου Πλατανιά. Έωες τώρα έχουν καεί 100 στρέμματα δασικής, 150 γεωργικής έκτασης, ελαιόδενδρα και πορτοκαλίες ενώ ζημιές έχει υποστεί και το βοτανικό πάρκο Κρήτης. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η φωτιά προκλήθηκε από στύλο της ΔΕΗ!
\"\"

Συρικάρι

Υπό \’ελγχο έχει τεθείη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 14:30 χθες στο Σηρικάρι του Δήμου Κισσάμου μεταξύ του οικισμού Σινενιανά και των Λουσακιών.

Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει κάψει 40 στρέμματα δασική έκταση, 200 χορτολιβαδική και 30 γεωργική έκταση

Στο σημείο ακόμα παραμένουν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook