Στις 4 το μεσημέρι αντί στις 5 το απόγευμα που είχε οριστεί αρχικά από την ΕΟΚ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής για την Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανελευσινιακό. 
Το παιχνίδι αυτό είχε οριστεί αρχικά για τις 5 το απόγευμα όμως η επιτροπή μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ζήτησε από την ΕΟΚ την αλλαγή της ώρας λόγω του ότι την 1η Οκτωβρίου που θα γίνει το ματς την ίδια ημέρα διεξάγεται στις 7.30 το απόγευμα το μεγάλο κρητικό ντέρμπι της Superleague ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. 
Η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του ΟΦΗ και έτσι το ματς θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι έτσι ώστε οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να προλάβουν να πάνε και στο «Γεντί Κουλέ». 
Στον αγωνιστικό τομέα εν όψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό τα νέα δεν είναι καλά από τον τραυματισμό του Δημήτρη Καραδολάμη στη μέση που θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις για 15 με 20 μέρες κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. 
Σε αντίθεση με τον Καραδολάμη , ο Μπαλάφας δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και από την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. 
Τέλος ο νεαρός πλέί μεϊκερ Κυριάκος Καρακωνσταντάκης που πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα φέτος το καλοκαίρι ειδοποίησε του ανθρώπους του ΟΦΗ ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αθήνας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook