Ο « πιο όμορφος άνθρωπος» σύμφωνα με την ετήσια έκδοση του περιοδικού People για το 2011, που συγκεντρώνει τις ιδιότητες της τραγουδίστριας, της ηθοποιού, της χορεύτριας, της σχεδιάστριας μόδας και της μουσικής παραγωγού, η Jennifer Lopez, έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Η καριέρα της πήρε ξανά την άνοδο μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του American Idol. Τελευταία μας απασχόλησε για τα προσωπικά της καθώς μετά το χωρισμό της από τον Marc Antony ξεκίνησε η φημολογία ότι έχει συνδεθεί ερωτικά με άλλους.

To προσεχές διάστημα θα τη δούμε σε δύο ταινίες το What To Expect When You’re Expecting και το αστυνομικό θρίλερ Parker. Επίσης έχει συμφωνήσει να δώσει τα φώτα της και στο επόμενο American Idol.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μαϊάμι για τα γυρίσματα της ταινίας Parker που αφορά τη ζωή ενός «ιδεολόγου» εγκληματία ο οποίος δεν κλέβει ποτέ χρήματα από αυτούς που έχουν ανάγκη. Πρόκειται για προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Donald Westlake. Ton Parkerυποδύεται ο ηθοποιός Jason Statham ενώ η Lopez έχει τη ρόλο μιας κτηματομεσίτριας που γοητεύεται από την προσωπικότητα του.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook