Στο κάψιμο των σημειωμάτων της εφορίας για την έκτακτη εισφορά και την εισφορά αλληλεγγύης προχώρησαν...

έξω από τη Ι΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, μέλη του ΠΑΜΕ και της «κοινωνικής συμμαχίας» (ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ) καθώς και συνταξιούχοι.

''Πρόκειται για συμβολικό και πραγματικό κάψιμο των «χαρατσιών» γιατί τα χαρτιά είναι τα πρωτότυπα. Θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας και προειδοποιούμε, να μη διανοηθούν να επιβάλουν κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν'' τόνισε το μέλος της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος.Νωρίτερα, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ προσπάθησε να επιστρέψει τα σημειώματα στην προϊσταμένη της εφορίας, η οποία δήλωσε αναρμόδια να τα παραλάβει.

Η αποψινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 19.00 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, που ήταν προγραμματισμένη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εξελίξεις στην νοτιοανατολική μεσόγειο και στο παλαιστινιακό θα λάβει και χαρακτήρα διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια», όπως ανακοινώθηκε από τους παραβρισκόμενους έξω από το κτίριο της Ι ΄ εφορίας.

Την επόμενη Τρίτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο newsit.gr, το ΠΑΜΕ και η «κοινωνική συμμαχία» θα συνεδριάσουν στις 7.00 μμ στο ΕΚΘ και με ανέργους για να δουν με ποιους τρόπους θα υποστηριχθούν άνεργες λαϊκές οικογένειες.