Η προσωπική κόντρα του Γ. Κουράκη με τα αδέρφια Βατσινά απειλεί να βάλει θηλιά στον λαιμό του ΟΦΗ στο οικονομικό γολγοθά που καλείται να ξεπεράσει η κρητική ομάδα και να σταθεί στα πόδια της.

Παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ τις τελευταίες μέρες για να βρεθεί λύση για ραντεβού των δύο αντιμαχόμενων πλευρών φαίνεται ότι τόσο η πλευρά του Γ. Κουράκη , όσο και αυτή των αδερφών Βατσινά παρουσιάζονται αδιάλλακτοι στην στάση τους και αυτό μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα σε ότι έχει να κάνει με τον οικονομικό προγραμματισμό της ομάδας.

Τα αδέρφια Βατσινά σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψαν πρόταση του Νίκου Μαχλά να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να υπογραφτεί με τον ίδιο ένα νέο συμφωνητικό για την καταβολή των χρημάτων από την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και επιμένουν να ζητούν την άμεση καταβολή όλου του ποσού που είναι να πάρουν (749.000 ευρώ) δηλώνοντας αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση στα δικαστήρια.

Από την άλλη ο Γιάννης Κουράκης δεν δείχνει διατεθειμένος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που πριν από 2 περίπου χρόνια υπέγραψε το συμφωνητικό μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και έτσι ο Νίκος Μαχλάς μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο δηλώνει αποφασισμένος να παραιτηθεί αν την Πέμπτη στις 12 το πρωί η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν καταφέρει να «ξεμπλοκάρει» την πρώτη δόση από τα τηλεοπτικά κερδίζοντας την αίτηση ανακοπής που έχει καταθέσει κατά της κίνησης των αδερφών Βατσινά να στείλουν επιστολή κατάσχεσης στη Σούπερ Λίγκα.

Υπεγράφη η σύμβαση με τον Ο.Π.Α.Π

Στο μεταξύ την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία του Ο.Π.Α.Π παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκου Μαχλά υπεγράφη η τριετής χορηγία του Ο.Π.Α.Π προς την κρητική ομάδα που θα βάλει στα ταμεία της το ποσό του 1.200.000 ευρώ από την συμφωνία αυτή και κάθε χρόνο θα λαμβάνει 400.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια από την στιγμή που ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Ο ΟΦΗ θα διαφημίζει για φέτος το παιχνίδι κυνοδρομιών του Ο.Π.Α.Π με την επωνυμια «Races» και η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών θα γίνει στο ματς της Κυριακής που θα δώσει ο ΟΦΗ στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook