Η PGA EΛΛΑΔΑ, αντιπρόσωπος της Renault στη χώρα μας, παρουσιάζει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με το ανταγωνιστικό επίπεδο εξοπλισμού «More» τα μοντέλα Twingo, Clio και Megane, οι οποίες γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικές με την εφαρμογή των κινήτρων της απόσυρσης και των προωθητικών ενεργειών της εισαγωγικής εταιρείας.

Για παράδειγμα, η έκδοση Twingo More προτείνεται στα 8.290 ευρώ (περιλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης και το όφελος από την έκπτωση της Renault) ή στα 8.990 ευρώ (χωρίς απόσυρση, με το όφελος Renault). Αντίστοιχα, η έκδοση Clio 3d More προτείνεται στα 9.990 ευρώ και η έκδοση Megane Hatch More στα 13.990 ευρώ (περιλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης και το όφελος Renault).

 

Επιπρόσθετα της παροχής της 5ετούς εγγύησης, το Clio, κατά μέσο όρο, θα προσφέρεται σε τιμές μειωμένες κατά 400 ευρώ, μείωση που αντιπροσωπεύει ένα συνολικό όφελος της τάξεως του 6%.

 

Για το Megane το πλεονέκτημα είναι μεγαλύτερο, καθώς το εύρος των μειώσεων κυμαίνεται από 800 έως και 1.000 ευρώ, που αντιστοιχεί (συμπεριλαμβανομένης και της 5ετούς εγγύησης) σε συνολικό όφελος της τάξεως του 8% για τον αγοραστή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook