Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου κ. Ευρ. Κουκιαδάκη και τον δήμαρχο Ανωγείων κ. Σ. Κεφαλογιάννη, είχε την Παρασκευή ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών που έχει ξεκινήσει η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με τους δήμους, συζητήθηκαν θέματα οδικής ασφάλειας των επαρχιακών δικτύων και ειδικότερα, παρεμβάσεις διαγράμμισης, σήμανσης, ασφαλτικών, τοποθέτησης στηθαίων, κλπ, που μπορούν υλοποιηθούν. Πάνω σε αυτά, αντηλλάγησαν απόψεις και ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου που παρακολούθησαν τη συνάντηση. Παράλληλα έγινε ενημέρωση και για την εξέλιξη των έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί από την περιφέρεια Κρήτης στο Μαλεβίζι.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευρ. Κουκιαδάκης τόνισε, ότι βασικός του στόχος είναι η άριστη και στενή συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας με τις αντίστοιχες των δήμων, έτσι ώστε να διευκολύνεται η υλοποίηση κάθε έργου.

Ο δήμαρχος Ανωγείων κ. Σ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι με τον δήμο Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα με τον δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη έχει άριστη συνεργασία για αρκετά κοινά θέματα, όπως είναι η Πλατωνική – Μινωική διαδρομή και παράλληλα ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Κ. Μαμουλάκη για να εκπονηθεί από κοινού, μια μελέτη κατασκευής δρόμου που θα συνδέει τον Κρουσώνα με τα Ανώγεια. Σε αυτό το σημείο μάλιστα, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευρ. Κουκιαδάκης δήλωσε ότι προτίθεται και η περιφέρεια να συμβάλει, με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης.

Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης από την πλευρά του υπογράμμισε την άψογη συνεργασία που έχει μέχρι σήμερα ο δήμος Μαλεβιζίου με την περιφέρεια και ευχαρίστησε και προσωπικά τον Ευρ. Κουκιαδάκη για την ουσιαστική του υποστήριξη.