Μπορεί πριν λίγα 24ωρα ο Γιάννης Κουράκης σε δηλώσεις του να τόνιζε ότι ο ΟΦΗ έχει τελειώσει για τον ίδιο όμως λίγες ώρες αργότερα ήρθε μια είδηση που έσκασε κυριολεκτικά σαν «βόμβα» με την επιστροφή του Δημάρχου Ηρακλείου στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. 
Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Κουράκης θα έχει το ρόλο του μέλους επί τιμή και όποτε του δίνεται η δυνατότητα θα βοηθάει την ομάδα και θα συμμετέχει σε όποια διοικητικά συμβούλια μπορεί δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές του. 
Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε κατά την διάρκεια του σημερινού έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας όπου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Μαχλά με τον Γιάννη Κουράκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του καταθέτει την πρόταση για την συγκεκριμένη θέση και τον Δήμαρχο Ηρακλείου να την αποδέχεται και να επανέρχεται μετά από περίπου 1,5 χρόνο απουσίας στο διοικητικού συμβούλιο της ομάδας σαν μέλος επί τιμή. 
Πέραν των άλλων στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής αποφασίστηκε η αναβάθμιση του νέου μέλους του δ.σ Κώστα Τουγλή που θα αναλάβει ρόλο υπεύθυνου του πολιτικού προσωπικού της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επίσης αποφασίστηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ να μεταφερθούν στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Ερασιτέχνης κάτω από την Θύρα 1 και δίπλα στη μπουτίκ της ομάδας. 

To νέο διοικητικό συμβούλιο

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής έγινε και η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και κατανεμήθηκαν οι ρόλοι σε κάθε μέλος αυτού.

Τελικά παρά την αρχική τους πρόθεση για παραίτηση οι κ.κ Καλουτσάκης και Κουγιουμτζής παρέμειναν στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας στα πόστα που κατείχαν και πριν , ενώ αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο ο Γιώργος Στεφανουδάκης που είχε την θέση του β΄ αντιπροέδρου την οποία και πήρε ο Αντώνης Κουτάντος. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το μέλος που θα αντικαταστήσει στην διοίκηση της ομάδας τον Γιώργο Στεφανουδάκη , ενώ απομένει να δούμε και ποια θα είναι τα άλλα τρία μέλη που θα επιλεχθούν για την συγκρότηση του Δ.Σ έτσι ώστε να είναι 11μελες όπως προβλέπει το καταστατικό της ομάδας.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας έχει ως εξής :

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Μαχλάς
Α Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρου σε όλα τα καθήκοντα: Βασίλης Ξημέρης
Β Αντιπρόεδρος: Αντώνης Κουτάντος
Διευθυντής Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών και Προσωπικού: Κώστας Τουγλής
Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας και Αδειοδότησης: Χρήστος Μιχαλόπουλος
Υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ: Γιώργος Καλουτσάκης
Υπεύθυνος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων: Λευτέρης Κουγιουμουτζής
Υπεύθυνος σχέσης ΠΑΕ-ΟΦΗ-Φιλάθλων: Ανδρέας Μανουσάκης

Προχωράει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας όπου αποφασίστηκε μετά από πρόταση του Νίκου Μαχλά να συσταθεί μια τριμελής επιτροπή με επικεφαλή το κ. Χρήστο Μιχαλόπουλο και μέλη τους κ.κ. Βασίλη Ξημέρη, Κώστα Τουγλή για την άμεση υλοποίηση της απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης μετά από πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ αποφασίσθηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με επικεφαλή το κ. Κώστα Τουγλή και μέλη τους κ.κ. Χρήστο Μιχαλόπουλο και Αντώνη Κουτάντο για την επίλυση οικονομικών θεμάτων και οφειλών προς τρίτους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook