Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πέντε γκολ και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο ο Εργοτέλης δεν τα κατάφερε το Σάββατο το βράδυ στο Παγκρήτιο Στάδιο και έχασε με 2-3 από τον Ολυμπιακό.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του Πειραιά και προηγήθηκε με 0-2 με τα τέρματα του Μιραλάς στο 4΄ και του Φουστέρ στο 41΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Μιραλάς από τον Τζούνιορ.

Ο Εργοτέλης με την έναρξη του δευτέρου μέρους διόρθωσε τα λάθη του στην αμυντική του λειτουργία , μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να μειώσει σχετικά νωρίς στο 55΄ με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Ρομάνο με τον Κοστάντζο να μένει άγαλμα και να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Εργοτέλη να είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ακόμη ένα λάθος της άμυνας του Εργοτέλη στο 76΄ με τον Μαρκάνο να βρίσκεται αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και να κάνει με σουτ του 1-3.

Και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει ήρθε στο 85΄ και πάλι η μείωση του σκορ από τον Εργοτέλη σε 2-3. Ο Ρομάνο εκτέλεσε κόρνερ , ο Σαρρής έπιασε την γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνωντας την μπάλα στον αμαρκάριστο Βίσιο που έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Ρομάνο με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Στα πέντε λεπτά που απέμεναν συν τις καθυστερήσεις ο Βαλβέρδε έριξε στον αγώνα τον Μέλμπεργκ για να κρατήσει τη νίκη και τα κατάφερε αφού ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει άλλο κίνδυνο στην εστία του Κοστάντζο.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Γιαλούσης (81’ Κυριακίδης), Χίμπλινγκερ (46’ Σαρρής), Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (71’ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Φουστέρ (73’ Χαβίτο), Ορμπάιθ, Αμπντούν (62’ Ιμπαγάσα), Μιραλάς (88’ Μέλμπεργκ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook