Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για τον Εργοτέλη που καλείται την προσεχή αγωνιστική να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα . 
Για το κρητικό ντέρμπι ο Νίκος Καραγεωργίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του τον Εγκούτου Ολίσε που στην προπόνηση της Κυριακής πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον δικέφαλο. 
Αν και μέσα από τις επόμενες προπονήσεις ο Ολίσε δεν αντιμετωπίσει άλλες ενοχλήσεις στον δικέφαλο τότε θα είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ και να δώσει περισσότερες λύσεις στη μεσαίας γραμμή του Εργοτέλη. 
Σε αντίθεση με τον Ολίσε οι ελπίδες για τον Σέρχιο Λεάλ να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι ελάχιστες αν και ο Ουρουγουανός θα εξεταστεί και πάλι από τους γιατρούς της ομάδας την Τρίτη για να διαπιστωθεί αν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στη γάμπα. Αν συμβαίνει αυτό ο Λεάλ θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης και αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το ντέρμπι του Σάββατου. 
Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα ξεκινήσει την Τρίτη το πρωί , αφού την Δευτέρα οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» είχαν ρεπό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook