Σεξ με το σύζυγό της ισχυρίζεται ότι έκανε κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων αναμένοντας τα αποτελέσματα του Dancing with the stars η εκρηκτική Κendra Wilknson.

Τον λόγο που ήταν πάντα χαμογελαστή και χωρίς άγχος στο Dancing With The Stars αποκάλυψε το πρώην κουνελάκι Kendra Wilkinson.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο Being Kendra: Cribs, Cocktails and Getting My Sexy Back κάθε Τρίτη έκανε σεξ με τον άνδρα της Hank Baskett ενω περίμενε τα αποτελέσματα στα παρασκήνια των γυρισμάτων.



Παρά τις άσχημες κριτικές από τους κριτές του αμερικανικού Dancing With The Stars όπου συμμετέχει μαζί με τον επαγγελματία Louis van Amstel η 26χρονη πάντα ήταν χαμογελαστή.

\”Κάθε Τρίτη πριν της αποχωρίσεις, ο σύζυγός μου ερχόταν στα παρασκήνια με ένα μπουκάλι κρασί και κάναμε σεξ περιμένοντας τα αποτελέσματα.\” εξιστορεί η 26χρονη.

Η νεαρή η οποία πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη λόγο της γέννας του γιου της Hank είχε αποκαλύψει στο βιβλίο της ότι \”Μετά που γέννησα δεν χτένιζα τα μαλλιά μου, δεν βούρτσιζα τα δόντια μου, δεν έκανα μπάνιο. Κοίταξα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είδα πόσο στεναχωρημένη ήμουν. Σκέφτηκα τι λαμπερή ζωή είχα στο Los Angeles και πως δεν την είχα στην Indianapolis. Ώρες ώρες σκεφτόμουν πως δεν είχα λόγο να ζω\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook