Σε αγγλόφωνο διεθνές σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη Μόσταρ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης φέρεται να έχει εγγραφεί ο εγγονός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βοσνιακά μέσα ενημέρωσης.

Βάσει των δημοσιευμάτων, ο Κιμ Χαν Σολ θα ξεκινήσει σπουδές στο Ενωμένο Παγκόσμιο Κολλέγιο (UWC), φέτος, αν και εκπρόσωπος του σχολείου αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση.

Η εφημερίδα Ντνέβνι \’Αβαζ του Σαράγεβο γράφει, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ότι ο 16χρονος εγγονός του Βορειοκορεάτη ηγέτη θα σπουδάσει στο UWC και ότι αναμένεται η άφιξή του στο όσατρ.

Το συγκεκριμένο σχολείο στο Μόσταρ σύμφωνα με το protothema.gr, έχει στις τάξεις του μαθητές από όλο τον κόσμο και ήδη η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει.

Στην ιστοσελίδα του σχολείου, μεταξύ των 74 μαθητών που έχουν εγγραφεί φέτος, εμφανίζεται το όνομα του Κιμ Χαν Σολ, στην 33η θέση.

Η Ντνέβνι \’Αβαζ αναφέρει ότι το UWC κρατά μυστική την εγγραφή του Κιμ Χαν Σολ, \”επειδή είναι απόγονος κακόφημου δικτάτορα της Βόρειας Κορέας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook