Μια εντελώς διαφορετική εικόνα θα έχει ο αγωνιστικός χώρος του Πακγρητίου Σταδίου στο επόμενο εντός έδρας ματς του Εργοτέλη με τον Άρη στις 16 Οκτωβρίου. 
Ο υπάρχον χλοοτάπητας του γηπέδου που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και το μεγαλύτερο μέρος του είχε κιτρινίσει από μια αρρώστια που χτύπησε το χόρτο του γηπέδου από την Τετάρτη το πρωί άρχισε να ξηλώνεται με τις εργασίες στο κομμάτι αυτό να ολοκληρώνονται το προσεχές Σάββατο. 
Στη συνέχεια την Κυριακή θα τοποθετηθεί το υπόστρωμα και ακολούθως θα ξεκινήσει να στρώνεται το νέο χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει θα παραδοθεί στους ανθρώπους του Εργοτέλη στις 14 Οκτωβρίου δηλαδή δύο μέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση της κρητικής ομάδας με τον Άρη. 
Την πρωτοβουλία για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Πακγρήτιο Στάδιο έχει αναλάβει ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου. 
Μάλιστα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης έδωσε το παρόν στην έναρξη των εργασιών και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Απ. Παπουτσάκη και τον προπονητή του Εργοτέλη Νίκο Καραγεωργίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook