Δύο σημαντικές επιστροφές εν ΄όψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ είχε ο Εργοτέλης στην προπόνηση της Τετάρτης.
Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τους Μάριο Χίμπλιγκερ και Γρηγόρη Αθανασίου να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα δηλώνοντας παρών για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ειδικά η επιστροφή του Αυστριακού κεντρικού αμυντικού στο πρόγραμμα χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό της κρητικής ομάδας καθώς ο Χίμπλιγκερ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της αμυντικής γραμμής των «κιτρινόμαυρων».

Στον αντίποδα αυτών των δύο επιστροφών ο Λεάλ συνέχισε και την Τετάρτη το ατομικό του πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη γάμπα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα είναι και ο μοναδικός απών για τον Νίκο Καραγεωργίου από το ντέρμπι του Σαββάτου.

H προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής όπου μετά το τέλος της προπόνησης ο Ν. Καραγεωργίου θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το κρητικό ντέρμπι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook