\”\’Εδεσε\” στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο \”Celebrity Constellation\” μεταφέροντας περισσότερους από 2.000 επιβάτες.

Το κρουαζιερόπλοιο έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά,  ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρεία \”Celebrity Cryises\” έχει προγραμματίσει 5 ακόμη επισκέψεις  μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου στην πόλη.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του δήμου Χανίων με επικεφαλής το δήμαρχο Μανόλη Σκουλάκη, ενώ τους διανεμήθηκαν τοπικά προϊόντα. Επίσης προσφέρθηκε παραδοσιακό κέρασμα προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα διανέμονται στους επισκέπτες από τα τρία σημεία που υπάρχουν στην πόλη προσφέροντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία από το δήμο Χανίων.

Το Celebrity Constellation, ανήκει στην κατηγορία Millennium η οποία είναι πολύ μπροστά από την εποχή της.

Στο πλοίο Celebrity Constellation η κάθε λεπτομέρεια είναι ρυθμισμένη. Υπάρχει ένα αχανές κεντρικό αίθριο με 11 καταστρώματα καθώς και ένα γυάλινο ασανσέρ που να προεξέχει από την πλαϊνή πλευρά του πλοίου.

Για τους λάτρεις του Γκουρμέ φαγητό υπάρχουν βραβευμένα εστιατόρια σπεσιαλιτέ, ξεχωριστά θέματα σε κάθε πλοίο, και με πρότυπη χειροποίητη ξύλινη επένδυση από το διάσημο εστιατόριο του RMS Olympic.

Επίσης εντυπωσιακά είναι τα εστιατόρια Tuscan Grille και Bistro on Five , το δροσερό Café al Bacio & Gelateria. το ειδυλλιακό Martini bar , το Θερμοκήπιο, ένα ανθοπωλείο και θερμοκήπιο με θέα προς τη θάλασσα που δημιουργήθηκε για την εταιρία Celebrity με τη βοήθεια του διακοσμητή ανθέων του Παρισιού – Emilio Robba, το michael’s Club, ένα τζαζ πιάνο μπαρ, και η Πισίνα θαλασσοθεραπείας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook