Μετά από το Φεστιβάλ του Ρίο και τις αρκετά προκλητικές εμφανίσεις της, η Rihanna βρέθηκε στην Ιρλανδία για τα γυρίσματα του νέου της video clip από το καινούριο single με τον Calvin Harris με τίτλο \”We found love\”.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο χώρο που θα γινόταν το γύρισμα φορώντας ένα sexy τοπ κι ένα μπλουτζίν…

\"\"

Οι θαυμαστές της μαζεύτηκαν από νωρίς το πρωί για να την απολαύσουν από κοντά, ειδικά όταν ήρθε η στιγμή που η Rihanna αποφάσισε να κάνει βόλτα στο κτήμα… topless!

Μέχρι και ένα κόκκινο μπικίνι φόρεσε η τραγουδίστρια με ένα καρό πουκάμισο από πάνω και φαρδιά τζινς, ενώ τα μαλλιά της τα είχε αφήσει ελεύθερα ανεμίζουν στο ελαφρύ ιρλανδέζικο αεράκι.

Στα διαλείμματα πάντως των γυρισμάτων η Rihanna δεν μπορούσε να αντισταθεί σε μια κακή συνήθεια που έχει. Ποια είναι αυτή; Το κάπνισμα. Με το που έλεγε cut ο σκηνοθέτης, να σου η RiRi να ανάβει τσιγάρο και να καπνίζει αρειμανίως!!!

Πάντως η Rihanna είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της τραγούδι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει γι’ αυτό. Μέχρι και στο twitter τους τρέλανε τους followers της από τους οποίους ζητούσε να στηρίξουν το κομμάτι της.

Δείτε τις φωτογραφίες, όπως δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας Sun…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\" 

\"\"

\"alt\"\"alt\"\"alt\"\"alt\"\"alt\"\"alt\"\"alt\"\"alt\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook